Coffee workshops

Elke laatste donderdag van de maand is het zover: de Lola Coffee Workshop. Deelname is mogelijk op basis van inschrijving via de Lola webshop. De workshop is van 18.00 tot 20.00 uur. De prijs bedraagt € 28,50 per persoon en is inclusief begeleiding van een barista, melk en diverse koffies (espresso, slow), homemade cake en een zak Lola Kampala Gold koffie. Koffie is een natuurproduct die je kan volgen en proeven. Vanuit alle uithoeken van de wereld kan je koffiebonen krijgen en het is het altijd een avontuur om deze te ontdekken. Het doel van de workshop is om je te laten genieten van koffie en je te leren om thuis of op je werk ook een heerlijke koffie te zetten. We proeven samen en leren over koffie regels, filterkoffie bereiden, espresso koffie bereiden, melkgebruik en Barista geheimen (en dat zijn er best een boel). Koop je tickets in de Lola webshop maar wacht niet te lang want vol is vol.

 

Coffee Oro y Paz

Een espresso branding uit Colombia. Deze is chocolade-achtig en heerlijk met melk, zeker met de Jersey melk. 

Coffee Rocket Espresso

Fietsen en koffie zijn 1 en de Rocket espresso machine brengt ons verder. Al generaties lang is de espresso machine onmisbaar in het wielerpeloton en vandaag de dag is Rocket in handen van een wielerfanaat. Bij Lola werken we alleen met de allerbesten samen en uiteraard zijn we zelf bij de Rocket fabriek in Milaan geweest.

Coffee Coffee workshops

Thuis kan ook jij geweldige koffies zetten. Elke laatste donderdagavond van de maand kun je meedoen aan de Lola Coffee Workshop. Je leert alles over koffie proeven, espresso’s en slow coffee maken, de ‘tricks in the book’ en de barista geheimen. Koop je tickets in de Lola webshop maar wacht niet te lang want vol is vol.

Coffee Lola Coffee On Tour

Behalve bij Lola zelf worden onze koffies op steeds meer plekken geschonken. Bijvoorbeeld bij Wood15, het eerste Nederlandse indoor mountainbike-park, in Sittard. In Den Haag leveren onze fietskoeriers de koffie ook graag bij je thuis af. Vraag ons naar de mogelijkheden voor regelmatige bezorging.