Fatbike Experience

 

De Lola Fatbike Experience is een bijzondere kennismaking met een nieuwe manier van fietsen. We vertrekken elke zondagochtend om 08.30 uur, vanaf het Noordeinde 91, na een stevige koffie en onder leiding van een gids richting bos, duin en strand. De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers. De ultieme manier om kennis te maken met deze nieuwe manier van fietsen. Waar anderen moeten afstappen fietsen wij door. Dat geeft een prachtig gevoel van vrijheid. De kosten voor deelname aan de Lola Fatbike Experience op zondagochtend bedragen € 35,00 per persoon. Dit is inclusief de gids, coffee & cake en de huur van de fatbike. Wil je de Lola Fatbike Experience op een andere dag reserveren, neem dan even contact met ons op over de mogelijkheden en de prijzen. Voor de Lola Fatbike Experience maakt Lola gebruik van de Pugsley en de Moonlander van Surly en de Mukluk van Salsa. Ook voor de aanschaf van een fatbike kun je bij ons terecht.

 

Bikes Lola Service Course

Bij Lola werkt een van de beste fietsenmakers van de stad, op maandagen, woensdagen en vrijdagen. Maar juist omdat hij zo goed is raden we aan dat klanten alleen hun fietsen met derailleurs (versnellingen) brengen voor reparatie en service (voor eenvoudige stadsfietsen zijn betere alternatieven in de buurt). Maak van te voren een afspraak (06 29 08 77 93) of stuur eenvoudig een email.

 

Bikes Bike Fitting

Dat fietsen geweldig is hoeven we niemand uit te leggen. Maar lola krijgt vaak de vraag hoe je net iets sneller, langer, hoger of soepeler kunt fietsen. vaak mensen die zich een bepaald doel hebben gesteld, een heroïsche rit rijden of een legendarische col bedwingen. Voor al deze fietsers, van elk niveau, hebben we nu een passend antwoord: de Lola Bike Fitting.

 

Bikes Bike Rentals

Ben je maar een weekendje in de stad maar je wil toch met ons meerijden? Geen probleem! Bij Lola kun je racefietsen in verschillende maten huren. Daarnaast hebben we ook een hele reeks 'vintage originals', opgebouwd met reserve onderdelen die we in de loop van de tijd hebben verzameld, om als stadsfietsen te gebruiken voor diegenen die graag opvallen. Denk aan de 'Motley Crew' onder de fietsen. Stuur ons van te voren even een email en wij zorgen er voor dat je fiets klaar staat bij aankomst.

Bikes Fatbike Experience

Een van de coolste dingen van leven en wonen in Den Haag is de nabijheid van de duinen en het strand. Op een Lola 'Fatbike' kun je deze unieke ligging beleven op een unieke manier. Denk aan de 'monster truck'  onder de fietsen, deze jongens 'pakken' elk terrein. Nieuwsgierig? Stuur ons een email voor meer informatie.