Coffee

Good coffee is a benefit, great coffee is a reward! Bij Lola zorgen de barista’s er altijd voor dat de koffie optimaal is. Samen met onze brander Bocca zijn we non-stop op zoek naar de beste bonen, de lekkerste branding en de juiste bereiding. Elke barista heeft bij Lola zijn of haar eigen ‘Special’, zijn of haar eigen favoriete koffie. Vraag er naar en laat je eens verrassen.

Coffee Oro y Paz

Een espresso branding uit Colombia. Deze is chocolade-achtig en heerlijk met melk, zeker met de Jersey melk. 

Coffee Rocket Espresso

Fietsen en koffie zijn 1 en de Rocket espresso machine brengt ons verder. Al generaties lang is de espresso machine onmisbaar in het wielerpeloton en vandaag de dag is Rocket in handen van een wielerfanaat. Bij Lola werken we alleen met de allerbesten samen en uiteraard zijn we zelf bij de Rocket fabriek in Milaan geweest.

Coffee Coffee workshops

Thuis kan ook jij geweldige koffies zetten. Elke laatste donderdagavond van de maand kun je meedoen aan de Lola Coffee Workshop. Je leert alles over koffie proeven, espresso’s en slow coffee maken, de ‘tricks in the book’ en de barista geheimen. Koop je tickets in de Lola webshop maar wacht niet te lang want vol is vol.

Coffee Lola Coffee On Tour

Behalve bij Lola zelf worden onze koffies op steeds meer plekken geschonken. Bijvoorbeeld bij Wood15, het eerste Nederlandse indoor mountainbike-park, in Sittard. In Den Haag leveren onze fietskoeriers de koffie ook graag bij je thuis af. Vraag ons naar de mogelijkheden voor regelmatige bezorging.