About Us Lola

Lola is dat meisje dat ongestoord haar eigen weg gaat. Ze klimt in bomen om verder te kunnen kijken, gewoon voor een ander gezichtspunt. Ze draagt de overhemden van haar vader, de trouwjurk van mama, de pet van haar broer. Lola is Lola.. 

About Us Lola Cycling Club

De Lola Cycling Club is een prachtige club van internationale fietsgekken (m/v) die op woensdag om 19.00 uur en op zaterdag en zondag om 09.00 uur afspreken om samen te fietsen. Iedereen die de passie voor de pedalen deelt is welkom. Snel, of rustig genietend, vrouw en man: “It's all about the ride".

About Us Lola medewerkers

Lola ontleent haar bestaansrecht aan kanjers van medewerkers. Allemaal anders maar allemaal bevlogen, ambitieus, nieuwsgierig en genietend van het leven. Waarom? Omdat ze precies doen wat ze leuk vinden.

 

About Us Lola photo pack

 We krijgen heel veel verzoeken voor mooie hi-res foto’s van Lola. Daarom hebben we een Lola Photopack samengesteld. Deze zijn onder vermelding van “© Lola bikes and coffee” rechtenvrij te gebruiken. Wij waarderen het zeer als je ons een exemplaar van de publicatie stuurt. Download de Lola photo pack hier.