About Us Lola Café

Lola Café wordt gerund door fietsers. We zijn gepassioneerd over onze koffie, onze community en over fietsen. Als kleine onderneming ondersteunen we graag andere kleine (lokale) bedrijfjes. We houden van (en zijn trots op) onze stad. Zowel fiets- als koffie-enthousiastelingen zijn zeer welkom. Kom gewoon lekker binnen en geniet van de sfeer!

About Us Home of the LCC

Onze shop aan het Noordeinde 91 is de thuisbasis van de Lola Cycling Club. Den Haag's eerste en kleurrijkste fiets-community. Wil je meer weten, klik dan op de LCC button op onze website, rijd een keer mee met onze ritten, volg de LCC op Facebook of Instagram of kom gewoon langs een vraag er even naar.

About Us Lola Barista's

Onze Barista's zijn het gezicht van onze zaak en onze community. We streven naar een welkome atmosfeer voor iedereen die bij ons binnenwandelt. Onze Barista's zijn geschoold in de donkeren kunsten van het koffie maken en latte-art maar zijn ook erg fijne gesprekspartners. We zijn super-trots op ons team. Kom langs en maak zelf kennis met ze, dan begrijp je wat we bedoelen.

About Us Lola foto's

Er zijn een ontelbaar aantal prachtige foto's gemaakt van Lola gedurende de jaren. Neem een kijkje op Facebook, Instagram of Pinterest. We vinen het heel tof als je Lola tagt in foto's die je hebt gemaakt, binnen of buiten Lola of in je Lola t-shirt of jersey. Wie weet delen we hem ook op onze pagina's. Wil je beeld van Lola voor publicatie dan hebben we een high-res foto-pakket beschikbaar op verzoek. Stuur ons dan even een mailtje.